Hemos actualizado la página, accede a la nueva versión de conexionesimprobables.es
Tot Oci

Pilula sortzaileak Connexió Girona 2013

 

ORGANIZACIÓ

Tot Oci és una empresa de serveis que des de 1995 treballa en el disseny i execució de projectes i programes d'oci, educatius i esportius. Treballen per a ajuntaments i altres organitzacions públiques i privades.
 

 

REPTE

Pensar una nova eina de coordinació d'equips per als projectes que tenen a veure amb les activitats d'estiu; més enllà, imaginar un nou model cultural en el si de l'organització.

 

COL·LABORADOR IMPROBABLE

CoCreable, col·lectiu que promou la recreació com a eina per a resoldre reptes socials, mediambientals i de negoci.

Artista en formació: Mireia Fava

 

PROPOSTA

Cocreable proposa definir i dissenyar l'estratègia de co-creació interna per millorar la participació creativa de tots els seus treballadors amb l'ús de dinàmiques tant presencials com on-line.

 

 

PROJECTE PRESENTAT

L'objectiu de la píndola era explorar quines estratègies de cocreació podien aplicar a Tot Oci a partir de la metodologia de CoCreable que involucressin als propis treballadors en la resolució d'un repte. Donat el temps disponible es va proposar dedicar-lo a dissenyar un procés de cocreació que després poguessin desenvolupar des Tot Oci .

Redefinir el repte va ser potser la part més costosa, ja que concretar-lo en un període tan breu de temps és complex. Es va dissenyar un mapa mental per ajudar a trobar els punts més importants. A continuació es va dibuixar quins perfils de persones volien involucrar-se en el procés, es van definir precisament les 4 fases del procés (4Cs : CONÈIXER - COCREAR - CONSTRUIR - CELEBRAR) i es va concretar millor el repte analitzant aspectes com l'impacte que tindria en la empresa tant a nivell de les persones implicades com a nivell de resultats.

El repte es va formular finalment de la següent manera: Com podem millorar el procés de disseny de les activitats d'estiu? Després de temporalitzar les fases del procés en funció de les necessitats empresarials i del calendari de la píndola, es va iniciar una pluja d'idees sobre quin tipus de presentació seria més engrescadora per a involucrar el màxim de treballadors de la pròpia empresa en aquest procés.

 

RESULTAT

El resultat final ha permès assolir una primera fase del procés necessària: definir el repte, tenir en compte el calendari per a accions futures, llançament del projecte per a la temporada estival, una proposta d'activitat de presentació del projecte a tota l'empresa, inclòs el missatge de la convocatòria, tot això cocreat conjuntament entre els mateixos treballadors i la direcció de l'empresa.

 

 

Connexió Girona són un programa promogut per: Ajuntament de Girona, mitjançant Bòlit Emprèn, un projecte impulsat per Bòlit, Centre d'Art Contemporani de Girona
Amb la col · laboració de: SOC, Servei d'Ocupació de Catalunya, Generalitat, Fons Social Europeu, en el marc del Programa d'ajuts a Projectes Innovadors i Experimentals

Harremanetarako

Conexiones improbables-i buruzko informazioa nahi baduzu, jar zaitez gurekin harremanetan

Bidali
EB 2016/679 Araudian eta gure pribatutasun politikan (link) ezarritakoari jarraituz, zera jakinarazi nahi dizugu: zuk emandako datuak C2MASI S.L.-ren fitxategian sartuko ditugu, egiten dugun jardueraren inguruan zeu informatzeko. Datuetara sartu eta horiek zuzendu eta ezabatzeko, eta ahaztu, mugatu, mugitu eta kontra egiteko eskubidea duzu, horretarako C2MASI, S.L. (Castro Urdiales kalea, 8 01006, Gasteiz) helbidean idatziz jakinaraziz edo info@conexionesimprobables.com helbidera mezua bidaliz.

Harremanetarako datuak

info@conexionesimprobables.com
M +34 657 720 210

Conexiones improbables
Herminio Madinabeitia 10 Kalea
01006 Vitoria-Gasteiz
Espainia

Redes sociales

Enpresak bultzatuta

Europar Batasunak Jardunbide Egoki Moduan aitortutako Metodologia
Ekintzailetzaren Garapena eta Berrikuntzaren Sustapena 2018

N.I.C.E. 2014-ko Saria
Harpidetu zaitez gure Web-era Prentsa Lege oharra Pribatutasun Politika
Lan hau Creative Commons-en "Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional"-aren mende baimenduta dago
CONTACTO info@conexionesimprobables.com
M +34 673 608 790
C2+i
Cale Manuel Iradier 2, 2º
Vitoria-Gasteiz
01005 SPAIN
Newsletter Prensa Aviso Legal Política de privacidad

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.

Usamos cookies para las estadísticas de uso de la web. Si continúas navegando entendemos que aceptas esto.
Rechazar - Aceptar