Hemos actualizado la página, accede a la nueva versión de conexionesimprobables.es
Llar Oxalis

Píldores Creatives Connexió Girona 2013

 

ORGANITZACIÓ

Llars de l'amistat Cheshire La finalitat d'aquesta Fundació sense ànim de lucre és afavorir que persones afectades per grans discapacitats físiques i que no poden romandre en el seu entorn familiar, puguin complir les seves expectatives de vida.

 

REPTE

La fundació vol comptar amb l'ajuda d'un artista per crear eines  i/o dispositius que permetin donar a conèixer, més enllà de les discapacitats que són evidents, les capacitats de les persones que pateixen paràlisi cerebral. La fundació no busca nous residents sinó comunicar cap a un públic ampli i divers, i amb una eina senzilla, la realitat d'aquest col·lectiu i el treball que realitza la Fundació amb ell.

 

 

COL·LABORADOR IMPROBABLE

Itxaso Díaz. Treballa en la conceptualització, disseny i producció de projectes participatius en suport audiovisual mitjançant els quals realitza documentals i microvídeos en què es recull la memòria compartida de territoris, comunitats, col·lectius i individus. 

Artista formació: Rita Andreu

 

PROPOSTA

Itxaso Díaz proposa dissenyar una metodologia participativa de registre audiovisual de la quotidianitat, dels reptes i les capacitats de les persones implicades en el treball diari de l'organització: treballadors/es, residents, familiars... intentant atendre les emocions i les il·lusions per a millorar la visualització i la comunicació de les seves realitats.

 

PROJECTE DESENVOLUPAT

El punt de partida de la col·laboració se centrava en l'elaboració d'un vídeo que comuniqués, i se centrés en les capacitats dels usuaris de Llar Oxalis, una residència i centre de dia per a persones amb paràlisi cerebral i altres causes de discapacitat afins. En el procés de col·laboració es van conjuminar maneres d'entendre l'audiovisual i la necessitat de donar protagonisme als perfils de persones que formen part de la vida diària de la residència.

 

RESULTAT

Un vídeo de 4 minuts de durada, de textura documental, que se centra en les famílies, els i les residents, treballadors i el voluntariat així com en l'esdevenir de les activitats diàries que es realitzen al centre.

 

 

Video Laburpena

Connexió Girona són un programa promogut per: Ajuntament de Girona, mitjançant Bòlit Emprèn, un projecte impulsat per Bòlit, Centre d'Art Contemporani de Girona. Amb la col · laboració de: SOC, Servei d'Ocupació de Catalunya, Generalitat, Fons Social Europeu, en el marc del Programa d'ajuts a Projectes Innovadors i Experimentals

Harremanetarako

Conexiones improbables-i buruzko informazioa nahi baduzu, jar zaitez gurekin harremanetan

Bidali
EB 2016/679 Araudian eta gure pribatutasun politikan (link) ezarritakoari jarraituz, zera jakinarazi nahi dizugu: zuk emandako datuak C2MASI S.L.-ren fitxategian sartuko ditugu, egiten dugun jardueraren inguruan zeu informatzeko. Datuetara sartu eta horiek zuzendu eta ezabatzeko, eta ahaztu, mugatu, mugitu eta kontra egiteko eskubidea duzu, horretarako C2MASI, S.L. (Castro Urdiales kalea, 8 01006, Gasteiz) helbidean idatziz jakinaraziz edo info@conexionesimprobables.com helbidera mezua bidaliz.

Harremanetarako datuak

info@conexionesimprobables.com
M +34 657 720 210

Conexiones improbables
Herminio Madinabeitia 10 Kalea
01006 Vitoria-Gasteiz
Espainia

Redes sociales

Enpresak bultzatuta

Europar Batasunak Jardunbide Egoki Moduan aitortutako Metodologia
Ekintzailetzaren Garapena eta Berrikuntzaren Sustapena 2018

N.I.C.E. 2014-ko Saria
Harpidetu zaitez gure Web-era Prentsa Lege oharra Pribatutasun Politika
Lan hau Creative Commons-en "Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional"-aren mende baimenduta dago
CONTACTO info@conexionesimprobables.com
M +34 673 608 790
C2+i
Cale Manuel Iradier 2, 2º
Vitoria-Gasteiz
01005 SPAIN
Newsletter Prensa Aviso Legal Política de privacidad

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.

Usamos cookies para las estadísticas de uso de la web. Si continúas navegando entendemos que aceptas esto.
Rechazar - Aceptar